Hirdetés

Pókember: Idegenben - a rajongók Tobey Maguire-t is beletennék

|

Petíció indult azért, hogy Sam Raimi Pókember-trilógiájának főszereplője cameózzon a Pókember: Hazatérés folytatásában.

Hirdetés

Nemrég mutattunk képeket a Pókember: Idegenben (Spider-Man: Far From Home) forgatásáról, amelyen végre felbukkant a film főgonosza, Mysterio is Jake Gyllenhaal megformálásában. Ez lesz az első alkalom, hogy a karaktert nagyvászon láthatjuk majd és hogy Gyllenhaal egy Marvel-projekben szerepel, de a rajongók nem elégednek meg ennyivel, hanem egy sokkal különlegesebb felbukkanásért kampányolnak, egyenesen a Sony Pictures múltjából. 

Hirdetés

Owen Lee ugyanis létrehozott egy petíciót annak érdekében, hogy meggyőzze az illetékeseket, tegyék bele egy cameo erejéig a Sam Raimi-féle Pókember-trilógia címszereplőjét is. Lee nem is akármilyen elképzeléssel állt elő: szerinte az lenne a legötletesebb, ha a színész pizzafutárként bukkanna fel a Pókember: Idegenben valamelyik jelenetében. Ezzel egyrészt kikacsintanának a 2004-es Pókember 2-re, amelyben Peter Parker futárkodással próbált plusz bevételre szert tenni, másrészt megnyithatnák a Pókverzum lehetőségét a Marvel Filmes Univerzumba is (egyébként a decemberben érkező Pókember: Irány a Pókverzum éppenséggel hasonló koncepciót lát majd el, csak nem az MFU-ban). 

Lee petíciója sok rajongót megérintett, a hír írásának pillanatában már több mint 55 ezren támogatták aláírásukkal a kezdeményezést. Sajnos még nem nagyon hallottunk olyan esetről, hogy egy hasonló rajongói felterjesztés célt ért volna és változtatott volna bármin is, de mindenképpen érdekes ideáról van szó és talán eljut a 2019 júliusában bemutatkozó Pókember. Idegenben rendezőjéhez, Jon Wattshoz is, hogy mosolyogjon egy jót rajta. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.