Hirdetés

Ezért nem került szóba Pókember a Marvel új fázisának leleplezésén

|

A Marvelnek jó oka volt rá, hogy egyelőre a kispadon hagyja a közkedvelt hálószövőt.

Hirdetés

A múlt héten tartott Comic-Con során Kevin Feige végre hivatalosan is leleplezte a Marvel Studios negyedik fázisát, ahol a már régóta pletykált folytatások és a streamingre készülő MCU sorozatok mellett néhány meglepetésnek is jutott hely. A kétségtelenül meggyőző prezentáció után mégis sokaknak maradhatott némi hiányérzete, ugyanis a Tom Holland-féle Pókember jövőjéről kínosan nem esett egyetlen árva szó sem. 

Hirdetés

Erre a lépésre elsősorban azért volt szükség, mivel a Marvel továbbra sem rendelkezik Pókember jogaival, így azokat jelenleg is a Sony birtokolja. Tehát Feige-ék a 2015-ben megkötött Sony alkuval lényegében csak egy afféle licence jogot kaptak a közkedvelt pókfej MCU-s szereplésére. Ennek értelmében sem a Disney, sem a Marvel Studios nem jelentheti be a következő Pókember filmet, az a Sony Pictures reszortja (valószínűsíthetően Kevin Feige közreműködésével). A szerződés egyik sarkalatos pontja az is, hogy amennyiben a Pókember: Idegenben nem lépi át az 1 milliárd dolláros összbevételt, akkor veszélybe kerül a folytatás. 

Nagy szerencsére azonban a kritikusok - mi is odavoltunk érte - mellett a nézők sem bírnak betelni Tom Holland és Jake Gyllenhaal közös kalandjaival, amely jelenleg a Box Office Mojo adatai szerint máris 970 millió dollárt hálózott össze magának. Ilyen eredmények mellett szinte borítékolható, hogy a hétvége folyamán az a bűvös 1 milliárd is összejön, így ha tippelnünk kéne, akkor a következő hetekben biztosan hallani fogunk az illetékesek felől Pókember következő univerzumrengető kalandjával kapcsolatban, mely kapcsán a rendezőnek már van néhány igen szimpatikus elképzelése.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.