Hirdetés

Premierdátumot kapott A Gyűrűk Ura anime film

|

Sajnos nem lepett meg minket egy korábbi időponttal a stúdió.

Hirdetés

Bár jelenleg valószínűleg a legtöbb A Gyűrűk Ura rajongót az ősszel az Amazonon debütáló élőszereplős sorozat tartja lázban, az animációs filmek és a franchise kedvelői számára azonban egy másik ígéretes projekt is a láthatáron van. Ez a Kamijama Kendzsi által rendezett The War of the Rohirrim, mely anime formátumban meséli el majd Pörölykezű Helm, illetve a Helm-szurdok történetét.

Hirdetés

Nemrégiben jelentették be a szinkronhangokat, illetve korábbról már az első képet is megkaptuk a koncepcióból, ami egy látványos középföldei kalandot vizionál előre. Azt pedig már a kezdetektől rebesgették, hogy 2024-nél előbb nem fog megjelenni a film - nos, ez a hivatalos premierdátummal végleg eldőlt, hogy így is marad.

A The War of the Rohirrim a Deadline értesülései szerint 2024. április 12-én fog megjelenni, ami valószínűleg sokak számára lesz csalódáskeltő, akik már ki vannak éhezve a minél több A Gyűrűk Ura tartalomra. Mindenesetre a hosszabb várakozási idő azt is jelenti, hogy az alkotók nem akarják összecsapni a projektet, és inkább a minőségre mennek rá, amely megközelítés máris üdvözítő.

Ti nézni fogjátok Középfölde első anime filmjét?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.