Hirdetés

Íme A Gyűrűk Ura sorozat első trailere

|

Az Amazon ősszel érkező fantasy eposza Középfölde másodkorába kalauzol minket.

Hirdetés

Az Amazon az elmúlt két hetet derekasan megtolta, már ami az ősszel érkező A gyűrűk ura előzménysorozat, A hatalom gyűrűi marketingjét illeti. Karaktertorzók, majd a Vanity Fairnek hála rendes képek is napvilágot láttak, hogy aztán bejelentsék, hogy az idei Super Bowl alatt fog befutni az első trailer, ami végre meg is érkezett.

Hirdetés

Az továbbra is megkérdőjelezhető, hogy mennyire volt szerencsés a valóságunk pc-trendjeit átemelni Tolkien világába, ám a látványvilág egyelőre magáért beszél. A Középfölde másodkorában játszódó sorozatban felbukkan Galadriel (Morfydd Clark) és Elrond (Robert Aramayo) is, mely az alcímben is feltűnő hatalomgyűrűk keletkezését is bemutatja Númenor királyságának tündöklésével és bukásával egyetemben.

A hatalom gyűrűi szeptember 2-án fog elrajtolni az Amazon Prime-on.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.