Hirdetés

Hamarosan elkezdődhet a Stranger Things S4 forgatása

|

Felettébb érdekesre sikeredett a produkciós alcím is, ami megannyi kérdést vet fel.

Hirdetés

A cikk spoilermentes!

Még októberben számoltunk be arról, hogy egyhamar ne számítsunk a Stranger Things következő évadára, hiszen még el sem kezdték forgatni az epizódokat. Korábban azt nyilatkozták, hogy az idei évet teljesen a forgatókönyvek megírásának szentelik (és erre a Netflix is zokszó nélkül rábólintott, ami egy ekkora stúdióhoz képest nagy szó), és csak jövő év januárjától kezdenek neki a tényleges munkálatoknak. Ha minden jól megy és minden akadályt probléma nélkül tudnak venni, a forgatás augusztusban befejeződik, az év hátralevő részét pedig a CGI és az utómunkák fogják kitenni. A minap pedig egy produkciós alcím is érkezett a negyedik évad előkészítéshez, amely sok kérdést von maga után.

Hirdetés

A ComicBook.com értesülései szerint a forgatás előreláthatóan 2020 januárjától valóban augusztusig tart majd, a csapókra pedig a Tareco munkacím kerül fel, amely eredetileg egy brazil süteménynek a neve, aminek fő hozzávalói a tojás, a búzaliszt és természetesen a cukor. Hogy egészen pontosan mit is fog takarni ez a kifejezés, nem tudni, de már ennyi alapján megágyazhat a teóriagyártóknak. Lehetséges, hogy a "nem Hawkinsban vagyunk többé" jelige egészen pontosan Dél-Amerikára fókuszálna? Vagy egy kvázi metafora, hogy az egyik főszereplő olyan, mint egy kemény sütemény? Esetleg egy titkos kód? Vagy csak a Duffer fivérek szeretik a hasukat? Ki tudja, de annyi biztos, hogy érdekesen hangzik.

A Stranger Things negyedik évada vagy 2020 decemberében, vagy 2021 januárjában kerül majd fel a Netflixre, de ez még nem biztos, könnyűszerrel változhat. Szerintetek mit jelenthet a Tareco kifejezés? Várjuk a megoldásokat a cikk alatt, és a leginkább elfogadható válasz küldőjének egy tál virtuális tarecót küldünk nyereményként.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.