Hirdetés

Kiderült, mennyit kell várnunk a Stranger Things 4. évadára

|

Ha flottul megy a forgatás, valamint a szükséges utómunka, akkor nagyjából biztos az új évad megjelenése.

Hirdetés

Idén nyáron kapta meg a harmadik évadát a Netflix egyik legnépszerűbb saját gyártású sorozata, a Stranger Things, amely már 2016 óta él a szívünkben. És habár annak ellenére, hogy a második szezon sok újat nem hozott be a köztudatba, a harmadik felvonás megpróbálkozott ezzel, de mindössze a lezárás kapcsán ért el némi újítást. Viszont a nézőket még ez sem tántorította el, és ugyanúgy imádták mindkét évadot a hangulat és a stílus miatt. Emiatt sokan már a harmadik szezon végén a készítőknek szegezték a kérdést, hogy mikor érkezik a folytatás, de erre sokáig nem tudott vagy nem szabadott válaszolniuk. Egészen mostanáig, ami kapcsán már most kérik a rajongókat, hogy bírják ki a kisebb hiátust.

 

Hirdetés

A Stranger Things negyedik évadát még nem kezdték el felvenni, mindössze az írás fázisában vannak, és ha minden jól alakul, akkor jövő év januárjától kezdődhet is a forgatás. Előreláthatólag nyár végén, augusztus környékén végezni is fognak, onnantól pedig már csak az utómunka marad hátra - aminek el is kél a hosszas idő, hiszen a különféle szörnyeket, helyszíneket aprólékosan kell kidolgozniuk. Emiatt a negyedik szezon premierjét vagy 2020 karácsonyára tervezik (megint jönnek a villódzó égősorok?), vagy 2021 legelejére.

Ez megint egy durván kétéves kihagyás lehet a harmadik és negyedik felvonás között, és ezért kérik a rajongókat, nézőket, hogy ne kezdjenek el háborogni, ennyi az annyi. Mi (mint mindig) azon az állásponton vagyunk, hogy inkább késsen egy alkotás, ezáltal több idő jusson a tökéletesítésére, mintsem hogy valamilyen félkész művet kapjunk. Ennyi idő alatt hányszor fogjátok újranézni a meglévő három évadot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.