Hirdetés

Quentin Tarantino elárulta, hogy melyik a kedvenc Marvel filmje

|

Korunk egyik legikonikusabb rendezője éppen Marvel maratont tart és nem volt rest elárulni, hogy melyik a kedvenc filmje a nem éppen rövid listáról.

Hirdetés

Noha Tarantinót leginkább a klasszikus Hollywood szerelmeseként ismerjük, a rendezőzseni nem átall belekukkantani a mainstream alkotásokba sem. És mi lehetne manapság mainstreamebb a képregényfilmeknél, azon belül is a Marvel Filmes Univerzumnál? Tarantino figyelmét is felkeltette a Végjáték körüli felhajtás, ami arra sarkallta, hogy ő maga is bepróbálkozzon a Russo tesók kasszákat és rajongói szíveket törő alkotásával.

Hirdetés

Mielőtt azonban belevágná magát a szaftos részbe, Tarantino igyekszik felzárkózni a tananyagból.

"Az utóbbi négy évben annyira már nem követtem őket. Talán legutoljára a Wonder Womant és a Fekete Párducot láttam moziban. Viszont az elmúlt hetekben elkezdtem a felzárkózást, mert meg szeretném nézni a Végjátékot. Most végeztem az Amerika Kapitány: Polgárháborúval, úgyhogy jöhet a Doctor Strange. Várjunk nem is. Legutoljára a Thor: Ragnarököt láttam. Imádtam. Az volt a kedvencem a Bosszúállók óta, kimagaslóan."

Talán nem meglepő, hogy Tarantino éppen Taika Waititi különös humorával rezonál a leginkább, hiszen hasonlóan különc mindkét rendező. A Ragnarök képregényeket idéző látványvilága és zseniálisan nevetséges jelenetei hamar belopták magukat számos rajongó szívébe, így maximálisan egyet tudunk érteni Tarantino álláspontjával. Kíváncsian várjuk, hogy mit gondol majd a Végjátékról.

Quentin Tarantino következő filmje, a Volt egyszer egy Hollywood 2019. augusztus 8-án érkezik a mozikba. Főbb szerepekben Leonardo DiCaprio, Brad Pitt és Margot Robbie.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.