Hirdetés

Quentin Tarantino nem zárkózik el tőle, hogy a Kill Bill 3 legyen a következő rendezése

|

Az író-rendezőnek viszont ezen kívül is van egy nagyszerű ötlete, amit mindenképp szeretne tető alá hozni.

Hirdetés

Egy ideje kering a pletyka az interneten, hogy Quentin Tarantino következő, szám szerint tizedik rendezése után végleg visszavonulna a filmkészítéstől. Néhány éve úgy nézett ki, hogy Tarantinónak végre tényleg lehetősége nyílik összehoznia egy saját Star Trek mozit, amiből aztán végül nem lett semmi. Végső soron viszont lehetséges, hogy örülhetünk ennek, hiszen Tarantino a közelmúltban ismét elgondolkodott azon, hogy elkészítse a régóta megannyi pletyka alapját szolgáltató Kill Bill 3-at

Hirdetés

A Varietynek a Római Filmfesztiválon sikerült mikrofonvégre kapnia Tarantinót, akit elsősorban arról faggattak, megvan-e már a következő filmterve, mire a rendezőzseni elmondta, hogy több terve is van, melyek közt tényleg szerepel a Kill Bill harmadik része is.

"Nem feltétlenül mondanám azt, hogy ez lesz a következő filmem, inkább úgy fogalmaznék, hogy ott van a lehetőségek közt, amiken gondolkodom, de azt persze nem fogom elárulni, mik ezek pontosan. De mindenféleképp része ennek a gondolatsornak, amelyben biztosan lenne egy kevés spagetti westernes hangulat."

Tarantino a beszélgetés során azt sem rejtette véka alá, hogy pontosan mi fogta meg annyira a spagetti western műfajában. 

"Őszintén szólva nagyon szeretném összehozni ezt a projektet, mert a végeredmény borzasztóan szórakoztató lenne. Többek közt azért is szeretnék spagetti western stílusban forgatni, mert így minden színész teljesen más akcentussal szólalhatna meg. A mexikói bandita olaszul, a főhős amerikai akcentussal, a gonosz seriff németül, a kocsmában dolgozó lány pedig izraeli kiejtéssel. Aztán mikor a színészek végeztek a dialógusaikkal, akkor végre én is megszólalhatnék."

Ti örülnétek neki, ha Tarantino tényleg összehozna egy klasszikus spagetti westernt? Vagy ti inkább a Kill Bill 3-nak örülnétek jobban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.