Hirdetés

Tom Cruise is szerepet kaphat Tarantino új filmjében

|

Újabb nagy színész neve merült fel Tarantino legújabb filmjével kapcsolatban.

Hirdetés

Pár hónapja már kiderült, hogy miről is fog szólni Quentin Tarantino legújabb filmje. A kultrendező ezúttal egy igaz történetet vesz majd alapul, a téma pedig nem más, mint a híres Charles Manson-gyilkosságok. Azóta kiderült, hogy mégsem Manson fog a film középpontjában állni (vagy legalábbis nem lesz akkora jelentősége a történetben, mint azt elsőre hinni lehetett), valamint hogy a rendező nem fog teljes mértékben törekedni a történelmi hűségre, hanem amolyan Becstelen Brigantyk-féle megközelítésben kapjuk majd a történetet terítékre.

Hirdetés

A film főszereplőit illetően persze azóta érkeznek a pletykák, hiszen többek között Margot Robbie, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio vagy épp Samuel L. Jackson neve is felmerült már egy-egy lehetséges szerep kapcsán. Most egy újabb nagy név került a már eddig is impozáns jelöltek közé, hiszen a hírek szerint a rendező Tom Cruise-t is szeretné megnyerni a filmhez. Arról azonban nem esett szó, hogy Cruise-t az előbbi két sztár (Pitt és Caprio) mellé szeretné-e a rendező, vagy éppen mindhárman ugyanazért szerepért versenyeznek. 

A tervek szerint Tarantino 2018 nyarán kezdené el a forgatást, és így 2019-ben kerülne bemutatásra a film, azonban még semmi sincs kőbe vésve, hiszen a rendező még csak nemrég fejezte be a szkriptet, és jelenleg is új otthont keres a produkciójának, hiszen a Weinstein-botrány miatt szakított Harvey Weinstein produkciós cégével. A legvalószínűbb befutó a Warner-Paramount-Sony hármasból kerülhet ki. A rendező egyébként 100 millió dollárnyi költségvetést szeretne kiharcolni, emellett a végső vágás jogát, illetve elsőként akar részesedni a film bevételeiből is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.