Hirdetés

Meglepő, hogy ki szerzi a Ragadozó városok zenéjét

|

A Batman Superman ellen és a Deadpool zeneszerzője szolgáltatja a talpalávalót az egymásra vadászó városok keringőjéhez.

Hirdetés

Bízunk benne, hogy minőségi szórakozást nyújt majd a Peter Jackson produceri felügyelete alatt készülő könyvadaptáció, a Ragadozó városok, amelyet a Gyűrűk Ura rendezőjének kezei alatt tanult Christian Rivers valósít meg nem kevés büdzséből és olyan színészekkel, mint Hugo Weaving vagy éppen Stephen Lang. 

Hirdetés

A decemberben érkező filmen jelenleg is zajlanak az utómunkálatok, ennek részeként jelentette be Tom Holkenborg, azaz ismertebb nevén Junkie XL (Mad Max: A harag útja, Deadpool, Batman Superman ellen - Az igazság hajnala, A Setét Torony, Tomb Raider), hogy ő szerzi a Ragadozó városok zenéjét: 

A Ragadozó városok december 27-én kerül a hazai mozikba. Egyébként a 2019. január 3-ra datált Alita: A harc angyalát is Junkie XL komponálta. Nektek hogy tetszenek Holkenborg munkái?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.