Hirdetés

Végre kiderült, hogy miről fog szólni a Rambo 5.

|

Epikus visszatérésre készül jövőre John Rambo. Vigyázat, spoilerek!

Hirdetés

Eddig nem sok mindent tudtunk a legújabb, valószínűleg az utolsó Rambo filmről (melyet már egy ideje forgatnak Spanyolországban és Bulgáriában), hiszen amióta zajlanak a munkálatok csak egy fotót kaptunk a karakter kinézetéről, valamint egy casting hírről tudtunk beszámolni. Egészen idáig, hiszen a minap úgy tűnik, hogy idő előtt felkerült az internetre a film sztorija. Ezt olvashatjátok el az alább, azonban mindenki csak saját felelősségre tegye ezt, ugyanis erősen spoileres leírás következik.

Hirdetés

A kiszivárgott történet szerint a már 70 éves vietnami veterán, John Rambo napjai hosszú ideje nyugisan telnek egy farmon a békés Arizonában, azonban a sok háborús bevetéstől és múltbéli megrázkódtatástól poszttraumás stresszben szenved, emiatt pedig folyamatos ápolásra szorul. Ám egy nap az őt gondozó Maria borzalmas híreket hoz: két lányát, a 29 éves Carment Delgadót (Paz Vega) és a 8 éves Melissát elrabolta a mexikói drogkartell. Carmennek sikerült elszöknie, de a kishúga fogságba esett.

Rambo természetesen azonnal leakasztja a szögről fegyverét és elindul, hogy egymaga leszámoljon a kartellal, de kis híján belepusztul az akcióba. Három hétbe telik, mire a súlyosan sebesült Rambót sikerül összefoltozni, aki ennek hatására belátja, hogy már ennyi idősen egyszemélyes hadseregként nem sokra megy a rosszfiúk ellen, ezért második nekifutásra már Carmen segítségével indul az emberrabló banda felszámolására.

A Rambo: Last Blood valamikor 2019. őszén érkezik majd a mozikba Adrian Grunberg (Börtönregény) rendezésében, a forgatókönyvért pedig Matthew Cirulnick (Elfeledve, Harlemi történet) és maga Stallone  felel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.