Hirdetés

Rejtélyes új szuperhősfilmet forgat a Marvel jövő nyáron

|

Már a 4. fázis része lesz a 2019 júniusában készülő új Marvel mozi, a kérdés csak az, hogy pontosan melyik karakter vagy karakterek kapnak lehetőséget a vásznon?

Hirdetés

Mivel a Marvel szeretné elkerülni, hogy a Bosszúállók 4 történései kiszivárogjanak, vagy esetleg következtetni lehessen a végkifejletre ezért nem nagyon fedték még fel, hogy milyen filmekkel készülnek a 4. fázisra. Annyi egészen biztos, hogy a Spider-Man: Far From Home nyitja majd az új érát, de azon kívül csupán A galaxis őrzői 3 érkezését vehettük biztosra, azonban már ez is képlékennyé vált.

Hirdetés

A Geeks Worldwide információi szerint a stúdió 2019 júniusában elkezdi egy meg nem nevezett film forgatását az Egyesült Királyságban. Az oldal spekulációi szerint a következő három lehetőség a legvalószínűbb: Fekete Özvegy, Doktor Strange 2 és a The Eternals. Ezek közül a régóta várt Fekete Övegy szólómozi foglalja el a legelőkelőbb helyet a prioritási listán. A Marvel már felvéste Cate Shortland nevét a rendezői szék hátára és megbízta Jac Schaeffert a forgatókönyv megírásával. Ha mindez nem volna elég, a Geeks Worldwide forrásai arról számoltak be, hogy már a szereplőválagotás is beindult.

Azoknak sem kell túlságosan izgulniuk, akik esetleg a legfőbb varázsló mellett tennék le a voksukat, hiszen minden esély megvan arra is, hogy folytatást kapjon a Doctor Strange. Az első filmet rendező Scott Derrickson korábban utalt arra, hogy valamire számíthatunk most szeptemberben. Talán egy bejelentés érkezik? Az sem elhanyagolható tény, hogy a Marvel nemrégiben emelte meg Benedict Cumberbatch fizetését, aki immáron 9,6 millió dollárt kaszálhat, ha elkészül a folytatás. Az első részért 6,4 milliót fizettek neki.

A The Eternals egy meglehetősen friss jövevény. Az egész úgy indult, hogy Kevin Feige egy interjú során megemlítette, hogy szívesen integrálnák őket előbb-utóbb a Marvel Filmes Univerzumba. A stúdió aztán felkérte Matthew és Ryan Firpot, hogy írják meg a szkriptet, és ha megvan akkor lehet tálalni a rendező jelölteknek. Teljesen elképzelhető, hogy lassan ebbe a fázisba kerülnek és akkor a jövő nyári kezdés sem tűnik túl korainak.

Elképzelhető, hogy a Bosszúállók 4 premierjéig nem is fog kiderülni, hogy pontosan melyik film foragatását kezdi meg a Marvel jövő nyáron, úgyhogy addig marad a találgatás. Ti a felsoroltak közül melyiket látnátok legszívesebben megvalósulni? Esetleg valami teljesen másra vágytok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.