Hirdetés

Remake-et kap a Fogjunk tolvajt!

|

Az Alfred Hitchcock rendezte filmklasszikus új változatában Gal Gadot lesz az egyik főszereplő.

Hirdetés

Nemrégiben vált hivatalossá, hogy érkezik a Különösen veszélyes bűnözők második, illetve harmadik része, tovább duzzasztva Dwayne Johnson és Ryan Reynolds amúgy sem unalmas projektnaptárát. Úgy tűnik, hogy a film harmadik tagjának, Gal Gadot színésznőnek sem kell amiatt aggódnia, hogy munka nélkül maradna a közeljövőben, ugyanis ő is egy projekthez szegődött.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint remake-elik Alfred Hitchcock 1955-ös, Fogjunk tolvajt! című klasszikusát, melyben Gadot fogja játszani az egyik főszerepet. Gadot a Pilot Wave produkciós cégén keresztül producerként is beszáll a projektbe. Az újrázás forgatókönyvét Eileen Jones fogja jegyezni, aki idáig a Halálos fegyver, illetve a Gyilkos lelkek című sorozatokban ügyködött íróként.

Az eredeti filmben, mely egyébként David Dodge regényét adaptálta, egy visszavonult ékszertolvaj igyekszik saját ártatlanságát bizonyítani, miután megvádolják, hogy visszatért régi szakmájához. Cary Grant és Grace Kelly voltak a főszereplői az 1955-ös filmnek, mely később legjobb operatőri kategóriában Oscar-díjjal gazdagodott.

Szerintetek megérdemel egy remake-et Hithcock filmje?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.