Hirdetés

Rendesen kipattintotta magát a Creed III rosszfiúja

|

Jonathan Majors kockáiról Instagram-képek láttak napvilágot.

Hirdetés

A jelenleg idén november végi premierdátummal rendelkező Creed III forgatása jelenleg is zajlik, és néhány szemfüles rajongónak hála az is kiderült, hogy az új részre érkező Jonathan Majors alaposan kigyúrta magát a szerep kedvéért. Majors bár idáig is megfordult akcióban dúskáló filmekben, azonban közelharci jelenetek kedvéért sosem dobta le az atlétafelsőt - ez most a Creed III esetében változni fog.

Hirdetés

Méghozzá valahogy így:

Persze muszáj volt a színésznek iparkodnia, hiszen a rendező-főszereplő Michael B. Jordan ellenben már harmadjára fog ringbe szállni, így hát muszáj volt felnőnie a kollégához. Jordannek egyébként ez lesz a rendezői debütálása, melyhez Sylvester Stallone Rocky Balboája már semmilyen formában nem fogja a nevét adni. Ez persze nem feltétlenül jelent majd problémát, hiszen így Creed karaktere végre teljes egészében uralhatja a saját filmjét - hacsak Majors borsot nem tör az orra alá.

Ti mit szóltok Majors "átalakulásához"?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.