Hirdetés

Rendezőre talált a The Division adaptációja

|

Szépen halad a projekt.

Hirdetés

Elég régen hallottunk már az Ubisoft két részt megélt poszt-apokaliptikus játékának, a The Division-nek a filmadaptációjáról, amelynek jogait hosszas huzavona után a Netflix szerezte meg. A Deadline értesülései szerint azonban most végre rendezőre talált a projekt, méghozzá Rawson Marshall Thurber személyében, akinek a Családi üzelmeket, és a Felhőkarcolót köszönhettük.

Hirdetés

Eredetileg David Leitch (Deadpool 2, Atomszőke, Hobbs & Shaw) vezényelte volna le a munkálatokat, a rendező azonban végül időegyeztetési problémákra hivatkozva otthagyta a projektet. A forgatókönyvet Rafe Judkins írja, a főszerepben pedig két igazi nagyágyú, Jake Gyllenhaal és Jessica Chastain szerepelnek majd.

A The Division története szerint egy járvány söpört végig az emberiségen, és döntötte romba a világot. A játékban New York City egy nagy részét járhatjuk be egy Division-ügynökkel, akiket azért aktivált a kormány, hogy szembeszálljanak a várost uralmuk alá hajtó csoportokkal, és megpróbálják megtalálni a vírus ellenszerét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.