Hirdetés

Rengeteg színész csatlakozott A Gyűrűk Ura-sorozathoz

|

Az Amazon nem bízza a véletlenre a dolgot, gőzerővel készítik a szériát.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy nem tudunk sok mindent az Amazon gigászi produkciójáról, A Gyűrűk Ura-sorozatról, az esetleges castingos híreket rendre megosztják a nagyérdeművel is. Még tavaly márciusban derült ki, hogy a széria kvázi főgonoszát az a Joseph Mawle fogja alakítani, akinek nevét már megismerhettük Benjen Starként a Trónok harcában. Őmellette biztos volt, hogy Maxim Baldry, Markella Kavenagh, Ema Horvath és Morfydd Clark is feltűnnek - utóbbi nem mást, mint a fiatal Galadrielt kelti majd életre. A minap viszont egy olyan hír érkezett, hogy az Amazon további kilenc színészt szerződtetett le a főbb szerepekre.

 

Hirdetés

A Variety értesülései szerint Tom Budge (Az ajánlat), Owain Arthur (A palota), Nazanin Boniadi (Hotel Mumbai), Ismael Cruz Córdova (Két királynő), Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete (nekik kettőjüknek ez lesz debütálás), Megan Richards (Doktorok), Dylan Smith (Az emlékmás), és Charlie Vickers (Medici) is csatlakozott a meglévő stábhoz. Sokak neve lehetséges, hogy süket fülekre talál, de ne felejtsük el, hogy anno 2001-ben az eredeti A Gyűrűk Ura színészgárdája is csupa "ismeretlenekből" állt.

A Gyűrűk Ura-sorozat forgatását idén kezdik, még nem tudni, hogy egészen pontosan mikor. A történetről viszont annyi köztudott, hogy jóval az első film, A Gyűrű Szövetsége előtt fog játszódni. Ti várjátok ezt a sorozatot vagy hidegen hagy az egész?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.