Hirdetés

A Trónok harca színésze lett A Gyűrűk Ura-sorozat főgonosza

|

Westerosról érkezett erősítés Középföldére.

Hirdetés

Szép lassan kezd összeállni az Amazon Studios eddigi legnagyobb vállalkozása, melynek keretén belül egy 20 részes sorozat formájában újra elkalandozhatunk A Gyűrűk Ura világában. Korábban már megtudtuk, hogy pontosan mikor fog játszódni a cselekmény, valamint az egyik rendező kilétére is fény derült. Most pedig a főgonosz megformálójáról hullott le a lepel, aki nem más lett, mint a Trónok harca Benjen Starkja, Joseph Mawle.

Hirdetés

Az HBO fantasy-sorozatában Mawle 8 epizódban bújt az Éjjeli Őrség Első felderítőjének a szerepébe, aki Will Poulter és Markella Kavenagh után a harmadik színész lett, aki csatlakozott a szériához, és a második személy, aki egyenesen Westerosról érkezett, hiszen a Trónok harca egyik íróját már korábban leszerződtette az Amazon.

Hogy pontosan milyen karaktert fog életre kelteni Középföldén Mawle még nem tudjuk, de annyit elárultak a készítők a bejelentés során, hogy a figura neve Oren lesz, és a fő ellenlábasnak fog számítani a történet során. A sorozat premierjéről azonban továbbra sincs információ, viszont a munkálatok valamikor a jövő év első felében vehetik kezdetét Új-Zélandon, így leghamarabb 2021-ben nézhetjük a végeredményt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.