Hirdetés

A Rick and Morty alkotója is csúnya botrányba keveredett

|

James Gunn után egy újabb neves hollywoodi személyiség karrierje kerülhet pácba egy ízléstelen videó miatt.

Hirdetés

A hétvégén járta körbe a netet az a videó, amiben a Rick and Morty társalkotója, Dan Harmon látszólag egy játékbabát erőszakol meg. Az anyag Harmon egy 2009-es sorozatának pilotjából származott, ami a Dexter című sorozatgyilkosos drámát hivatott kiparodizálni.

Hirdetés

Válaszként Harmon gyorsan bocsánatot kért, majd otthagyta a Twittert.

"Még 2009-ben készítettem egy pilotot, amivel a Dextert próbáltam kiparodizálni, de csak megsérteni sikerült vele az embereket. Hamar rájöttem, hogy a videó túlságosan is ízléstelen ezért leszedtem az internetről. Senkinek sem kellett volna ezt látnia és ezért őszintén bocsánatot kérek."

A botrányt a Rick and Morty-nak otthont adó Adult Swim sem hagyhatta szó nélkül. A csatorna egy közleményben határolódott el Harmon korábbi munkájától. Szerencsére addig nem mentek el, mint a Disney James Gunn esetében, így Harmon állása egyelőre biztonságban van.

"Az Adult Swim-nél keressük és támogatjuk az alkotói szabadságot, mi több próbáljuk előre nyomni, különösen, ha komédiáról van szó. Dan nemrégiben előkerült 2009-es videója rámutat arra, hogy milyen az, ha valaki nem méri fel kellőképpen azt, amit csinál, ez pedig távol áll attól a fajta tartalomtól, amit mi keresünk. Dan felismerte az elkövetett hibáját és bocsánatot kért érte. Megérti, hogy az Adult Swimnél nincs helye az efféle tartalomnak."

Dan Harmon kompromitáló videója ugyanazokon a konzervatív/jobb oldali blogokon ütötte fel a fejét, ahová James Gunn tweetjei is kikerültek mielőtt szélesebb körben terjedni kezdtek volna. Ehhez vágóan itt olvashattok egy véleménycikket a témával kapcsolatban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.