Hirdetés

A Rick és Morty egyik írója dolgozik majd a Marvel She-Hulk sorozatán

|

Már most lehet tudni, hogy ebből valami igencsak érdekes fog kisülni.

Hirdetés

Már csak két nap, és végre elindul a hosszú ideje beígért Disney+, amelyre folyamatosan fognak megjelenni az egeres cég saját gyártású filmjei és sorozatai. Az egyik az utóbbiak közül a She-Hulk, akit egész egyszerűen a női Hulkként szoktak emlegetni, és annak ellenére, hogy a Marvel-karakterek közül nem éppen a legismertebb, legnépszerűbb csoportba tartozik, lehet benne annyi potenciál, hogy egy különálló sorozatot is elvigyen a hátán. Főleg mostantól, hiszen a minap az a hír érkezett, hogy a világszinten imádott Rick és Morty animációs sorozat egyik írója, név szerint Jessica Gao készítheti magát a szériát.

Hirdetés

Gao neve sokaknál üres fülekre találhat, viszont ha úgy említjük őt, mint a Rick és Morty eddigi egyetlen Emmy-díjas epizódjáért, név szerint a Pickle Rickért felelős személyt, akkor már többünknek húzódik önkéntelenül is mosolyra a szája. Gao a Pickle Rick mellett további öt részt jegyez íróként a sorozatból, emellett pedig a kétszeresen Golden Globe-jelölt Szilícium-völgy írója is egyben. Az örömhírt még a Twitterén is közzétette, miszerint azzal, hogy megkapta a She-Hulk készítési jogait, egy álma vált valóra.

Habár még kezdőnek számít a szakmában, mi bízunk Gao kreatív ötleteiben és stílusában, így bizakodunk a She-Hulk-sorozatban is. Ti mit szóltok hozzá?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.