Hirdetés

Robert Pattinson három franchise folytatásában is részt venne

|

Persze nem mindegy, hogy ki ül majd a rendezői székben.

Hirdetés

Robert Pattinson az Alkonyat franchise után évekig távol tartotta magát a nagyszabású filmek világától, ám ennek a korszaknak úgy tűnik, hogy leáldozott nála. A Tenet után idén a Batman címszerepében láthattuk viszont, és egy friss interjú alapján nyitott lenne további franchise-okban is szerepelni. Azonban van egy csavar a történetben: nem teljesen mindegy számára, hogy ki rendezi ezeket a projekteket.

Hirdetés

Mint a Varietynek elárulta, Pattinson eleinte ódzkodott a Batman szerepvállalásától, és csak Matt Reeves érkezése után kezdte el érdekelni a projekt. Miközben Reeves kvalitásait méltatta, a színész azt is elkotyogta, hogy még milyen folytatásokban venne részt szívesen a megfelelő körülmények között.

"Annyira imádom azokat a Majmos filmeket! Idáig csak két film, vagyis újabban már három folytatását csináltam volna: a Majmok filmekét, a Sicarióét, illetve a Dűnéét. Mindkét Majmos filmet a mozikban láttam (Matt Reevestől), és szerintem egészen hihetetlen, amit a mo-cap technológiával művelt. (Úgy gondoltam), ha ezt képes volt elérni egy majom arcával, akkor belőlem is ki tudja hozni a legjobbat."

Tehát konkrét nevek megnevezése nélkül is leszűkíthető két személyre Pattinson listája, kikkel forgatna szívesen újabb blockbustereket: Matt Reeves és Denis Villeneuve. Ugyebár az előbbivel való közös munka megvalósult, és az első koprodukció minőségét látva pedig egyesek akár egy újabb A majmok bolygójában is szívesen viszont látnák a duót. Utóbbi rendező eközben a Dűne 2 forgatására készül, úgyhogy még nincs késő ahhoz, hogy Pattinson valamilyen új karakter szerepében elköteleződjön a folytatásra, amivel kipipálhatná a Villeneuve-vel való közös munkát is a bakancslistájáról.

Ti a három felsorolt franchise közül melyikben látnátok szívesen Pattinsont?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.