Hirdetés

Michael Bay rendezheti a Robopocalypse adaptációját

|

Steven Spielberg nem tudta tető alá hozni Daniel Wilson sci-fi regényének feldolgozását, pedig már a casting is megvolt. Most úgy tűnik, hogy Michael Bay veszi át tőle a projektet.

Hirdetés

Daniel H. Wilson 2011-es bestseller sci-fi regényéből, a Robopocalypse-ból jó ideig szeretett volna filmet faragni Steven Spielberg a megfilmesítési jogokat megszerezve. A projekt remekül haladt, hiszen a forgatókönyvet elkészítette Drew Goddard (Cloverfield), a forgatás kezdetét 2012 elejére tervezték, a premiert kitűzték 2013 júliusára és a főbb szerepekre is megvoltak a jelöltek Chris Hemsworth, Anne Hathaway és Ben Whishaw személyében. Majd 2013 januárjában Spielberg bejelentette, hogy talált egy "jobb módot a sztori elmesélésére", így határozatlan ideig szünetelteti a munkálatokat. Évek teltek el azóta, Spielberg továbblépett más filmekre (Kémek hídja, A barátságos óriás, A Pentagon titkai, Ready Player One), ám a projektről semmi hír. Egészen idáig.

Hirdetés

A Variety, a The Hollywood Reporter és minden nagyobb sajtóorgánum attól hangos most, hogy Michael Bay következő két filmjéről lehullt a lepel: az egyik a Zombieland íróinak forgatókönyve alapján készülő 6 Underground című akciófilm lesz, míg a másik bizony a Robopocalypse filmváltozata, amelyben az emberek elkeseredett háborúját tekinthetjük meg a robotok ellen. Bay állítólag tárgyalást folytat a megrendezéséről, míg Steven Spielberg továbbra is producerként támogatja a projektet. Azt egyelőre nem tudni, hogy a korábban bejelentett casting és a Goddard által írt szkript aktuális-e még. 

A közelmúltban Bay-t szóba hozták a Warner Bros. Pictures Lobo filmjével is, szóval bizonyára fel kell majd állítania egy fontossági sorrendet. A hírek szerint a következő filmje a 6 Underground lesz, amelyet 2019 nyarán szeretnének bemutatni, minden máshoz csak utána foghat neki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.