Hirdetés

Rögtön két folytatást is kaphat a Különösen veszélyes bűnözők?

|

Rawson Marshall Thurber rendező szerint jó esély van a történet folytatására, és a 2-3. részt akár közvetlen egymás után is forgathatják.

Hirdetés

Bár a kritikusok zöme nem volt túlságosan elragadtatva a Netflix legújabb nagydurranásától, a Dwayne Johnsont, Gal Gadotot és Ryan Reynoldsot felvonultató Red Notice-tól, avagy magyarul a Különösen veszélyes bűnözőktől, azonban a rendező, Rawson Marshall Thurber igencsak bizakodó a folytatások kapcsán.

Hirdetés

Thurber a The Hollywood Reporternek adott nyilatkozatában ki is fejtette, hogy hogyan lehetne rögtön két további résszel előrukkolni.

"Ha eljutnánk a folytatásig, akkor az egyetlen felelősségteljes dolog a részünkről az lenne, ha a második és harmadik részt egymás után forgatnánk le. Ez egy óriási produkció, és ha egy huzamban meg tudnánk csinálni, akkor az mindenkinek jót tenne. Az én mentális egészségemnek főleg."

Mivel a Red Notice-ban a direktor Hollywood jelenlegi legfoglalkoztatottabb színészeivel dolgozhatott együtt, így nem is akkora istenkáromlás a részéről ez a felvetés, hogy rögtön forgassanak le két filmet egymás után. Ám a tisztánlátás végett, ez nem a közeljövőben fog megvalósulni: Dwayne Johnson eléggé be van táblázva, Ryan Reynolds pedig éppenséggel szünetet tart a filmezésben, míg Gal Gadot négy projekthez köteleződött el az elkövetkezendő években.

Nem is beszélve arról, hogy a Netflix részéről még nem hivatalos a folytatás berendelése, mindenesetre a debütálás igencsak ígéretes: egy hét alatt 148 millió órányi játékidőt néztek meg a filmből az előfizetők. Ti megnéznétek további kalandokat ezzel a hármassal?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.