Hirdetés

Ron Perlman továbbra sem tett le a Hellboy 3-ról

|

A színész elmondása szerint tartoznak a rajongóknak a trilógia lezárásával.

Hirdetés

Amennyire szeretnénk kiűzni a 2019-es Hellboy rebootot az emlékezetünkből, a Guillermo del Toro-féle változat két elkészült fejezete annál szebben érik az idő előrehaladtával. Bár nagyon úgy tűnt, hogy Ron Perlman alakításában már sosem kapjuk meg a del Toro-trilógia harmadik darabját, miután a 2019-es reboot csúnyán elhasalt, Perlman ismét megpiszkálta a szunnyadó oroszlánt, hátha ezúttal sikerrel jár.

Hirdetés

A színész a The Independentnek adott interjújában osztotta meg profán véleményét.

"Hogy alig várnám-e, hogy megcsináljuk a Hellboy 3-at? Lóf.szt, már 71 éves vagyok. Ugyanakkor ezzel tartozunk a rajongóknak, és meg is kellene adnunk nekik, hiszen egy epikus lezárás lenne. Szóval Guillermo, ha olvasod ezt, tudd, hogy még nem hagyom abba a piszkálásodat, hogy ezt végre kib.szottul befejezzük."

Perlman tehát már csak kötelességből is pontot tenne az i-re, ugyanakkor azt is számtalan alkalommal leszögezte, hogy csakis del Toróval lenne hajlandó visszatérni Hellboy szerepébe. Amennyire lehetetlennek tűnt ez pár éve, most legalább már egy halványi esély mutatkozik ennek megvalósulására. Az elmúlt években nem egy reboot fuccsolt be Hollywoodban (Halloween, Szellemirtók, stb.), aminek hatására inkább az eredeti irányzat egy új részére adták le a voksukat a stúdiók. A 2019-es Hellboy csúnya elhasalása után pedig nem lenne hajmeresztő húzás, ha végül a 2008-as Hellboy 2 is egy közvetlen folytatást kapna.

Ti örülnétek, ha megkapnánk végre az eredeti Hellboy-trilógia befejező részét?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.