Hirdetés

Rosamund Pike egy vírusos thrillerben szerepelhet legközelebb

|

A 2019-es A platform rendezője készíti el az újabb thrillerbe ágyazott társadalmi kritikát, melyben a betegség a leggazdagabbakat támadja meg.

Hirdetés

Nem biztos, hogy kifizetődő 2022-ben egy vírusról szóló filmet vagy sorozatot készíteni, de Rosamund Pike, illetve Galder Gaztelu-Urrutia rendező mégis megpróbálkoznak vele. A Rich Flu néven futó projekt egy érdekes csavarral operál: a halálos vírus ugyanis a leggazdagabbakat fertőzi meg és végez velük, így egy olyan betegségről van szó, melyben a legszegényebbek érezhetik magukat a legnagyobb biztonságban - legalábbis míg a népesség leggazdagabb 1%-a áldozatául nem esik a vírusnak.

Hirdetés

Gaztelu-Urrutia rendezte a 2019-es spanyol társadalomkritikus horrort, A platformot, míg a producerek között a Spencert is jegyző Pablo Larraín is megtalálható. Egyelőre az nem tiszta, hogy Pike mégis milyen szerepet vállal el a filmben, mindenesetre nem lennénk meglepve, ha ismét egy kevésbé szerethető karaktert keltene életre, mint a Holtodiglanban vagy a Fontos vagy nekemben. A forgatás idén ősszel veheti kezdetét.

Nektek tetszik a koncepció?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.