Hirdetés

Ryan Gosling lehet a másik főszerepelő Margot Robbie mellett az új Ocean’s Eleven filmben

|

Ütős duó van kialakulóban.

Hirdetés

Májusban hallottunk először az új Ocean's Eleven filmről, amelyet egy kvázi előzményfilmnek szánnak a klasszikus történethez, és amelyben Margot Robbie lesz a főszereplő. Azóta viszont csend honolt a projekt háza táján, hogy aztán nemrég a semmiből robbanjon a hír, mely szerint Ryan Gosling is csatlakozhat a filmhez.

Hirdetés

A hírt a The Hollywood Reporter is megerősítette, akik forrásaikon keresztül megtudták, hogy a színész tárgyalásokat folytat a Warner Bros. stúdióval a szerepről. Gosling a szintén a Warner égisze alatt készülő Barbie filmben is együtt dolgozik Robbie-val, vagyis rövid idő alatt két nagy produkcióban is közösen alakíthatják a főszereplőket, ha sikerül megegyeznie a feleknek.

A projekt jelenleg az aktív fejlesztési fázisban tart, és ugyan még nem kapott hivatalosan zöld utat a stúdiótól, de a remények szerint 2023 tavaszán zajlanának a munkálatok. Annyi biztos, hogy ha összejön a projekt, akkor Jay Roach (Trumbo, Botrány) fogja rendezni, Margot Robbie pedig a főszerep mellett a produceri munkálatokért is fele Tom Ackerley-vel és Michelle Grahammel együtt. A Carrie Solomon által írt forgatókönyv részleteit egyelőre titokban tartják, de úgy tudni, hogy egy eredeti Ocean's Eleven-történetről lesz szó, amely az 1960-as évek Európájában játszódik.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.