Hirdetés

Ryan Reynolds új filmjében képzeletbeli barátokkal fog diskurálni

|

John Krasinski új mozijában az emberek képzeletbeli barátai lesznek a középpontban.

Hirdetés

A minap futott be az a hír, hogy Ryan Reynolds (Deadpool, Sokkal több mint testőr) szerepelni fog John Krasinski legújabb produkciójában, a The Imaginary Friendsben (Képzeletbeli barátok). A film ténylegesen a címszereplőkről fog szólni, egészen pontosan egy férfiról (Reynolds), aki Dr. Dolittle-féle képességgel rendelkezik - de ahelyett, hogy az állatokkal beszélne, ő az emberek képzeletbeli, kitalált barátait látja. A bonyodalmak pedig ott kezdődnek, mikor a szeretethiányos barátok gonosszá válnak, és a többiek életére törnek. Mint lenni szokott, a kiválasztott karakternek a kezében van a képzeletbeli lények sorsa.

Hirdetés

A filmben Reynolds mellett fel fog tűnni Krasinski is (egyelőre nem tudni, milyen szerepben) amellett, hogy ő fogja az írói, produceri és a rendezői munkálatokat is elvégezni. Magáról a megjelenési dátumról sem nyilatkoztak még a készítők, ami amiatt kérdéses, mert Krasinski jelenleg a tavalyi nagysikerű horror, a Hang nélkül folytatásán is dolgozik. Bővebben majd az első hivatalos előzetes és végül a kész film alapján tudunk beszámolni.

Ti mit gondoltok, jó lesz ez nekünk vagy sem?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.