Hirdetés

Sírva röhögős, ahogy Samuel L. Jackson felolvassa a Maradj otthon a p*csába című könyvet

|

Kinek a szavait fogadjuk meg egy ilyen komoly helyzetben, ha nem Samuel Legendás Jacksonét?!

Hirdetés

Ha megnyitunk egy YouTube videót, felcsapunk egy online cikket vagy csak egyszerűen barangolunk az internet kies és persze kietlen területein, akkor is szembejön velünk a felhívás, hogy maradjunk otthon, ha tehetjük (nyilván számos kivétel van, amikor elengedhetetlenné válik, hogy elhagyjuk otthonunkat, de most nem ezekre gondolunk). Ezt a legtöbb ember meg is értette, de persze mindig akadnak olyanok, akik semmibe veszik a korlátozásokat és ezzel veszélybe sodorják nemcsak magukat, hanem másokat is. Elsősorban nekik készült az alábbi videó, amiben az ikonikus és mindenki által ismert színészlegenda, Samuel L. Jackson felolvas egy bizonyos könyvet, melynek magyarra fordított címe: "Maradj otthon a p*csába".

Hirdetés

Kissé erős, kissé vulgáris, de ezt is várjuk el Sam "Motherf#cker" Jacksontól, akinek neve egybenőtt ezzel a stílusos káromkodással is. Az adott videót a színész mellett a műsorvezető Jimmy Kimmel és csapata készítette el, hogy - viccesen, de igazat szólva - ténylegesen maradjunk otthon, lassítsuk le a vírus terjedését. A kampány mögé pedig nem számos vállalat beállt, és valamilyen kedvezménnyel, ingyenes szolgáltatással szeretne segíteni az embereknek (pl. könyvekkel, játék- és természetfilmekkel). Ha tehát megfogadjátok a színész tanácsát, akkor lesz mivel elütni otthon az időt (a felolvasós rész 06:08-tól kezdődik). 

 

Ti megfogadtátok már Sam L. Jackson tanácsát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.