Hirdetés

Hivatalos: ekkor jön a Sherlock Holmes 3!

|

A Warner Bros. Pictures bejelentette, hogy mikor kerül mozikba a Robert Downey Jr. nevével fémjelzett Sherlock Holmes széria harmadik része.

Hirdetés

A rajongók már régóta követelik a készítőktől, hogy készüljön el a Sherlock Holmes 3, de erre a színészek és a rendező sűrű időbeosztása miatt nem sok esély volt, elvégre Robert Downey Jr. nyakig merült a Marvel filmekben, Guy Ritchie pedig előbb az U.N.C.L.E. emberével, majd az Arthur Királlyal, legutóbb pedig az Aladdinnal volt elfoglalva. Most azonban úgy tűnik, hogy minden egyben van ahhoz, hogy megvalósulhasson a folytatás.

Hirdetés

A Warner Bros. Pictures ugyanis hivatalosan bejelentette, hogy a Sherlock Holmes 3 2020. december 25-én kerül a mozikba, amely egy héttel az Avatar 2 premierje után van. Robert Downey Jr. és Jude Law természetesen vissza fognak térni Sherlockként és Watsonként, azonban Guy Ritchie-t még nem erősítették meg rendezőként. A forgatókönyvet a sorozatokon edződött Chris Brancato (Narcos, Hannibal, Az első hullám, Végtelen határok) írja. 

A Warner Bros. és Ritchie két legutóbbi közös filmje, az U.N.C.L.E embere és az Arthur Király: A kard legendája nem teljesített túl jól a pénztáraknál, de a korábbi két Sherlock Holmes mozi szépen tejelt (mindkettő rész több mint 500 millió dollárt termelt), így bízunk benne, hogy a kiadó visszavárja a rendezőt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.