Hirdetés

Godzilla 2: King of the Monsters - vírusvideó leplezi le Godzilla ősellenségét

|

King Ghidorah érkezését hinti el nekünk egy vírusvideó.

Hirdetés

Már javában zajlik a 2014-es Godzilla folytatásának, a King of the Monsters-nek a forgatása, mely az idén bemutatott Kong: Koponya sziget után a 3. film lesz a Legendary Pictures SzörnyUniverzumában, amit 2020-ban egy Godzilla vs. King Kong film fog követni. A film történetéről nem sokat tudni, az azonban biztos, hogy visszatér a Monarch cég, valamint feltűnnek a filmben Godzilla főbb ellenségei, úgy mint Mothra, Rodan, valamint a főnemezise, a háromfejű King Ghidorah. 

Hirdetés

Az ő eljöveteléről érkezett nemrég egy videó, amit a Kong: Koponya-sziget hivatalos Facebook oldala osztotta meg az alábbi felirattal: 

Egy rendkívüli őslényt fedeztek fel az Antarktisz alatt.

A Godzilla: King of the Monsters 2019 márciusában érkezik a mozikban, Michael Dougherty rendezésében, főszerepben pedig feltűnik Ken Watanabe, Sally Hawkins, Vera Farmiga (Démonok között, A tégla), Millie Bobby Brown a Stranger Things-ből, Bradley Whitford, Thomas Middleditch (Kong: Koponya-sziget), Kyle Chandler, Charles Dance (Tywin Lannister a Trónok Harcából), és Zhang Ziyi.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.