Hirdetés

Ők már biztosan visszatérnek a Sikoly 6-ban

|

A következő Sikolyban sem lesz hiány ismerős szereplőkből.

Hirdetés

Hatalmas sikerrel tért vissza idén januárban a Sikoly, hiszen két hét alatt sikerült überelnie a Sikoly 4 amerikai bevételeit, vagyis a közönség meglehetősen vevő volt az új kalandra. Nem mellesleg pedig a kritikusok is eléggé szerették, így nem habozott sokáig a Paramount a folytatást illetően, amelyet márciusban be is rendeltek, és jövőre már érkezik is.

Hirdetés

Ez idáig csak tippelni tudtunk azt illetően, hogy kik csatlakoztak a hatodik rész szereplőgárdájához, most azonban néhány színészről - név szerint Melissa Barreráról (Sam Carpenter), Jasmin Savoy Brownról (Mindy Meeks-Martin), Mason Goodingról (Chad Meeks-Martin) és Jenna Ortegáról (Tara Carpenter) - hivatalosan is kiderült, hogy feltűnnek a folytatásban is.

A reboot-folytatás mögött álló kreatív csapat szintén visszatér, hogy elkészítsék az új részt: azaz James Vanderbilt és Guy Busick (Zodiákus, A csodálatos Pókember, Sikoly) írják ismét a forgatókönyvet, Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett párosa (Aki bújt) pedig a rendezésért felelnek majd. A forgatás nyáron veszi kezdetét, a jelenlegi állás szerint pedig 2023. március 31-én esedékes a film mozis bemutatója.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.