Hirdetés

Jövő tavasszal érkezik az új Sikoly-film

|

Megvan, hogy mikortól sikoltozhatunk a franchise hatodik felvonásán.

Hirdetés

Miután kasszát robbantott a 2022-es Sikoly, csak idő kérdése volt, hogy a Paramount rábólintson az újabb részre, ami menetrendszerűen érkezett is. Már akkor kiderült, hogy a forgatás akár nyáron is kezdetét veheti, és most már premierdátummal is rendelkezik a projekt: 2023. március 31-én ülhetünk be ismét sikongatni egy jó Sikoly-filmre.

Hirdetés

Bár kissé rohamléptékűnek érződik a soron következő felvonás érkezése, a visszatérő rendezők, Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett már többször is kifejtették, hogy több ötletük is van, hogyan lehetne folytatni a történetet. Az sem ront a helyzeten, hogy a forgatókönyvíró páros, James Vanderbilt, valamint Guy Busick is visszatérnek, míg a franchise legjobb részeihez asszisztáló Kevin Williamson executive producerként fogja felügyelni a projektet. Gillett még azt is megpendítette, hogy az íróknak csodálatos ötleteik vannak.

Egyelőre a visszatérő színészekről hivatalos formában nem érkezett megerősítés. A napokban Courteney Cox kotyogta el, hogy már megkapta a szkriptet, ami nagy valószínűséggel előrevetíti Gale Heathers felbukkanását a hatodik felvonásban. Korábban Cox már elárulta, hogy szívesen újrázna, ellenben Neve Campbell óvatosabban nyilatkozott, és a forgatókönyv minőségéhez szabta a visszatérésének feltételeit.

Mindenesetre a szkript elkészültével szép sorjában hivatalossá válnak majd a visszatérők és az új arcok nevei, úgyhogy hamarosan már egész pontos képünk lesz a színészi stábról.

Ti örültök neki, hogy ilyen gyorsan megkapjuk a 2022-es Sikoly folytatását?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.