Hirdetés

A Sony sok 4DX-premierrel készül jövőre

|

Többek között olyan filmek válnak elérhetővé majd ebben a formátumban, mint a Pókember: Idegenben, a Men in Black spin-off és a Zombieland 2.

Hirdetés

Miközben hazánk számára a ScreenX a legújabb technológia a mozizás terén, addig a forgalmazók nem feledkeznek meg a korábbi formátumról, a 4DX-ről sem, amely mozgó székekkel, valamint az ezzel összehangolt fény-, levegő-, víz-, illat-, vibrációs- és egyéb hatásokkal próbálja meg még élménydúsabbá varázsolni a filmnézést. 2018 végén olyan alkotásokat élvezhetünk ilyen kiadásban, mint a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei, A Grincs és az Aquaman, de a legújabb hírek szerint jövőre sem maradnak üresen a termek. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter megerősítette, hogy a Sony Pictures és a 4DX technológiáért felelős koreai innovátor cég, a CJ 4DPLEX aláírtak egy megállapodást, amelynek értelmében 2019-ben 13 film is látható lesz ilyen formátumban. A felhozatal a következő alkotásokat foglalja magába: 

- Végtelen útvesztő (Escape Room) - magyar premier: január 3.
- Miss Bala - amerikai premier: február 1.
- Greyhound - amerikai premier: március 22.
- The Intruder - amerikai premier: április 26.
- BrightBurn - amerikai premier: május 24.
- Men in Black International - amerikai premier: június 14.
- Grudge - amerikai premier: június 21.
- Pókember: Idegenben - amerikai premier: július 5.
- The Angry Birds Movie 2 - amerikai premier: augusztus 16.
- Zombieland 2 - amerikai premier: október 11.
- Charlie's Angels - amerikai premier: november 1.
- Jumanji: Welcome to the Jungle 2 - amerikai premier: december 13.
- Masters of the Universe - amerikai premier: december 18.

Ti melyik filmre fogtok beülni a fenti listából 4DX-változatban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.