Hirdetés

Kiszivárgott volna a Fekete Macska-film sztorija?

|

A Sonynál továbbra sem a legjobb a közbiztonság.

Hirdetés

Az embernek olyan érzése van, hogy a Sony, miután bérbe adta Pókember jogait a Marvelnek, csak azért is a Hálószövő univerzumának az építésébe fog, csakhogy Pókember nélkül. Ennek egyelőre nem sok értelmét látjuk, de a múltkori bombahír után, miszerint Tom Hardy lesz Venom, egy kicsit megnyugodtunk. Viszont ott van a stúdiónak a másik terve, a Fekete Macska-Silver Sable mozi, amelyiknek úgy fest már most kiszivárgott a története.

Hirdetés

És az ilyen híreket olvasva már kezd felmerülni az emberben, hogy annyira alulfizetik a Sony alkalmazottakat, hogy azok szivárogtatnak, nem holmi hackerek. Legalábbis most úgy fest, hogy napvilágot látott a sztori, ami mint tudjuk a végeredményig sokat változhat, de nem jó ómen, ha idő előtt kiderül. E szerint hét évvel járunk azután, hogy Mendel Stromm, a Skorpió és a Tarantula megölték Silver Sable apját, a nő megbízást kap a kormánytól, hogy találja meg a mestertolvaj Fekete Macskát, azaz Felicia Hardy-t, aki éppen valahol Dél-Amerikában kóricál. Silver Sable a Kaméleon segítségét kéri, hogy idő előtt megtalálja a lányt, akire mások is vadásznak a kormányon kívül. Felicia ugyanis alkut kötött Strommal apja megmentése érdekében, aki egy orosz börtönben raboskodik, és a kísérleti alanya lett, ezért genetikailag felerősítette őt (amit Norman Osborne pénzelt), viszont megszökött, így vissza kell szereznie az értékessé vált nőt.

A forrás még azt is megemlítette, hogy Kraven a vadász, a Roxxon Olajvállalat, Spider-Woman, Dominic Fortune, és Sírkő is tiszteletét teszi a filmben, Pókember viszont továbbra sem. Ezzel megint olyan túlzsúfoltnak tűnik az egész, mint anno A csodálatos Pókember 2.-nél, és ahhoz hasonlatosan kényszeredett univerzumépítés szagot áraszt magából a projekt, miközben pont a főszereplő, aki köré építhetnék, nincs továbbra sem. Ha a Sony elég tökös lenne, akkor lépne egy merészet és visszahívná Andrew Garfieldot a szerepre és legalább egy cameo erejéig benyomnák, aztán ha az egyszeri néző belezavarodik a Pókemberekbe, egy stúdiók közötti megállapodással, valamint Doctor Strange interdimenzionális képességeivel áthidalják az egészet.

Mindenesetre annyi bizonyos, hogy a filmnek már van rendezője és egy igaz csajos filmhez mérten egy női rendezőt, Gina Prince-Bytehood fogja rendezni, ami azért is üdvözülendő Patty Jenkins Wonder Womaje után, mert ezek szerint végre nagy hollywoodi stúdiófilmek élére is mernek állítani a "gyengébbik nem" (az idéző jel azért van, mert nem szeretem a kifejezést és nem gondolom, hogy gyengébbek lennének) képviselőiből állítani. Ami persze nem jelenti azt, hogy helyt is állnak majd, de ez nagyban függ majd a közönség reakciójától, a forgatókönyvtől és a stúdiókényszertől, ami anno A csodálatos Pókember szériának is elég vastagon betett, de reméljük itt nem ez fog előfordulni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.