Hirdetés

Dátumot kapott a Bloodshot, a Zombieland 2 és a Volt egyszer egy Hollywood

|

A Sony Pictures kicsit felfrissítette a naptárát, köztük Quentin Tarantino új projektjével, a Vin Diesellel készülő képregényfilmmel, a Zombieland folytatásával és a Slender Man horrorral.

Hirdetés

A Sony Pictures jelenleg több izgalmas projekttel is zsonglőrködik: ott van a Quentin Tarantino rendezésében, sztárgárdával készülő Volt egyszer egy Hollywood, a Vin Diesel főszereplésével megvalósuló Bloodshot képregényadaptáció, a meglehetősen parásnak ígérkező Slender Man horrorfim, a nemrég megerősítésre került Zombieland 2 és a Lady Bird rendezőnőjének új ötlete, a Little Women is, amely Saoirse Ronan, Emma Stone, Meryl Streep és Timothée Chalamet bevonásával készül. Nézzük őket sorban. 

Hirdetés

A következő változtatások történtek a Sony Pictures menetrendjében: 

- Slender Man: augusztus 24. helyett augusztus 10-én jön. 

- Volt egyszer egy Hollywood: 2019. augusztus 9-ről előrébb került július 26-ra.

- Zombieland 2: 2019. október 11-én, tíz évvel az előző rész után ülhetünk be rá. 

- Little Women: 2019. december 25-én kerül az amerikai mozikba. 

- Bloodshot: 2020. február 21-én láthatjuk Dieselt akciózni. 

Melyiket várjátok a leginkább?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.