Hirdetés

A sorozatok után a filmekben is feltűnnek a Marvel új karakterei

|

Valóban érdemes lesz követni a Marvel új sorozatait, hiszen cselekményük és karaktereik közvetlen kihatással lesznek a jövőbeli filmekre is.

Hirdetés

Miután a Marvel elkezdett olyan sorozatokat gyártani mint az Agents of S.H.I.E.L.D. vagy éppen a Daredevil, akkor joggal reménykedtünk abban, hogy azon sorozatok karakterei előbb-utóbb felbukkannak a nagyvásznon is. Mint azt tudjuk, különböző okok miatt sajnos ez nem így lett. A Disney frissen startolt streaming szolgáltatásával azonban minden megváltozik, ami egy még tágabb réteget magába foglaló Marvel Filmes Univerzumot eredményez.

Hirdetés

Olvashattatok már nálunk arról, hogy milyen Marvel sorozatok érkeznek a Disney+-ra, ahogyan arról is, hogy mindezeket maga Kevin Feige felügyeli kibővített szerepkörében. Az MFU atyja most további részleteket árult el az érkező sorozatokról, köztük azt is, hogy az olyan újonnan bemutatott karakterek, mint She-Hulk, Ms. Marvel vagy éppen Moon Knight később a filmekben is felbukkannak majd.

Feige szavait idézve "az MFU mostantól oda-vissza fog működni", vagyis bármelyik filmes karakter beugorhat a sorozatokba és bármelyik sorozatos szereplőt elcsíphetjük valamelyik filmben is. Korábban a költségvetésben való óriási különbségek is korlátozták a filmek és a sorozatok közti szorosabb kapcsolat létrejöttét. A Disney+-nak hála ez az akadály is elgördült, Feige szerint a filmekből megszokott minőséggel találkozhatnak a nézők.

"Mozifilmekhez felérő produkció folyik a Disney+-os tartalmaink mögött. Jelenleg a Sólyom és a Tél Katonáján dolgozunk, valamint a WandaVízión, aminek épp tegnap jártam a forgatásán. Mindegyik karakter lényeges és izgalmas változásokon fog keresztülmenni, amelyek kihatással lesznek a filmekre is."

Azt korábban már megtudhattuk, hogy a WandaVízió kihatással lesz a következő Doctor Strange filmre. Most arra is fény derült, hogy Loki önálló sorozata szintén befolyásolja ezt a történetre. Elizabeth Olsen biztosan visszatér Skarlát Boszorkány szerepében a Doctor Strange az őrület multiverzuma kedvéért, a kérdés már csak az, hogy vajon Tom Hiddlestont is viszont láthatjuk-e vajon, ha már egyszer a sorozata ilyen jelentőségteljes lesz? Mindezek mellett érdeklődve várjuk, hogy vajon a további sorozatok milyen változásokat idéznek elő az MFU jövőjében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.