Hirdetés

Spin-off sorozatokkal bővül a Megaagy és a Jetikölyök világa

|

A Paramount streamingplatformjára, a Peacockra érkeznek a fiataloknak szánt műsorok.

Hirdetés

Ha a 2022-es mindennapjaink egy Star Wars filmet képeznének, akkor a prológus minden bizonnyal úgy kezdődne, hogy "javában dúl a streamingháború". HBO Max, Netflix, Amazon, Disney+, Hulu, Paramount+ és Peacock, a néző pedig csak kapkodhatja a fejét, hogy mégis melyikre fizessen elő. A mérleg nyelve a legtöbb családnál persze a gyerekek részéről fog eldőlni, ezt felismerendő pedig egyre több platform kezd ráfeküdni a gyerektartalmak gyártására.

Hirdetés

A Universal stúdió platformja, a Peacock a napokban két spin-off szériát is berendelt az elmúlt évek két animációs filmjéhez, a Megaagyhoz, illetve a Jetikölyökhöz. A Megamind's Guide to Defending Your City címre hallgató közvetlen Megaagy folytatásban a címszereplő szupergonoszból lett szuperhős fog mentorkodni új hősök számára. A Jetikölyök sorozat az Abominable and the Invisible City címen fog debütálni, mely szintén a film közvetlen folytatásaként fog funkcionálni, melyben az eredeti szereplők felfedezik a világukban található többi mágikus lényt, melyeket oltalmuk alá vesznek.

A Peacock korábban már két spin-off szériát is berendelt, melyek az Így neveld a sárkányodat világában játszódnak majd, illetve egy Madagaszkár előzménysorozat is készülőben van a platformra. Azt egyelőre nem erősítették meg, hogy a Megaagy és a Jetikölyök eredeti szinkronszínészei visszatérnek-e a sorozatokra.

Nektek hogy tetszik a Peacock animációs kínálata?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.