Hirdetés

Széttörve 2 - Samuel L. Jackson elárulta, mikor kezdődik a forgatás

|

Már idén megkezdődik a Széttörve, valamint A sebezhetetlen folytatása.

Hirdetés

Az idei év eddigi legnagyobb durranása kétség kívül az M. Night Shyamalan rendezte Széttörve című filmhez köthető. Mint a film végén kiderült, Shyamalan ügyesen összekötötte és belehelyezte a film cselekményét a Bruce Willis fémjelezte A sebezhetetlen univerzumába, majd bejelentésre került, hogy 2019-ben érkezik is a 2 film folytatása, mely a Glass (Üveg) címet kapta. 

Hirdetés

A bejelentés óta viszont csak egyszer hallatott magáról a film, amikor is a film producere, Jason Blum elárulta, hogy a folytatás büdzséje jóval nagyobb lesz, mint az elődjének. Ám a Sokkal több, mint testőr népszerűsítése közben a Collidernek sikerült elkapnia Samuel L. Jacksont egy interjú erejéig, amiben a színész elárulta, hogy mikor is kezdődnek meg a munkálatok:

Szeptember 18-án kezdjük a próbákat, én magam pedig 25-én kezdek el forgatni.

A Glass (Üveg) tehát 2019. január 18-án érkezik a mozikba, főszerepben pedig feltűnik Bruce Willis, James McAvoy, Samuel L. Jackson, Anya Taylor-Joy és Sarah Paulson.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.