Hirdetés

Sylvester Stallone átírta a Feláldozhatók filmeket Terry Crews miatt

|

Crews legutóbb azt nyilatkozta, hogy masszív változtatások történtek a kedvéért a The Expendables franchise-ban.

Hirdetés

Terry Crews-t csak imádni lehet. Olyan ő, mint Dwayne Johnson: bármelyik filmbe, sorozatba beleteszik, csak emeli az alkotás befogadhatóságát, szórakoztatási szintjét.

Hirdetés

Nincs ezzel másképp maga Sylvester Stallone sem, hiszen Crews legújabb interjújában - amit az Entertainment Weekly-nek adott -, azt állította, hogy csak őmiatta írták át teljesen az Expendables második és harmadik részét is. Crews erről így nyilatkozott:

"Amikor éppen forgattunk, először nem kaptam akkora nagy szerepet. Sőt folyamatosan változtatták a forgatókönyvet, és az én karakterem egyre csak halványodni kezdett a többiekhez képest. Egy idő után már úgy voltam vele, hogy már nem nagyon érdekelt az egész, elmondom a szövegemet, aztán megyek haza, nekem ebből elegem van. Majd egy belső hangféleség azt mondta nekem, hogy nem, Terry, ilyen lehetőség csak egyszer adódik az életben, ezzel történelmet írhatsz. És bejött! Hirtelen a semmiből ott termett Sly [Stallone], és azt mondta: tudod, mit? Nekem ez tetszik. Várj egy kicsit, várj egy kicsit. Megyek és átírom a filmet…"

És valóban, Stallone átírta a filmeket, nagyobb szerepet adtak Terry Crews Caesar karakterének, aki ennek ellenére is a harmadik film nagy részét meglőve, sebesülten, kamerán kívül töltötte. Habár fogadni mernénk rá, hogy csak és kizárólag Sly "utasítására" hagyták őt életben. Mindenesetre ez is azt bizonyítja, hogy kifizetődő Stallonéval jóban lenni, mert könnyen lehet, hogy egy egész trilógiát megváltoztat miattad.

Crews azonban valószínűleg A feláldozhatók 4-ből kimarad egy zaklatásos ügy miatt, de a következő csapatfilm amúgyis késik a Rambo 5 miatt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.