Hirdetés

Csúszik a Star Wars 9 megjelenése

|

Várható volt, hogy a rendező körüli mizéria miatt el fogják tolni a Star Wars 9 premierjét, amelyet nem sokkal Colin Trevorrow utódjának bemutatása után be is jelentett a Lucasfilm.

Hirdetés

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, Colin Trevorrow (Jurassic World, Kockázatos túra) nem csücsül többé a Star Wars 9, avagy Star Wars: Episode IX rendezői székében, a helyét ugyanis J.J. Abrams vette át, aki 2015-ben elindította az új trilógiát Az ébredő Erővel. 

Hirdetés

Az új rendezőt bejelentő közleményben azonban nem tértek ki rá, hogy a váltással változás következett-e be a premierben is, viszont nem sokkal később ezt is pótolták: a Lucasfilm megerősítette, hogy a Star Wars 9 megjelenése csúszni fog, így a jelenlegi tervek szerint 2019. május 24. helyett 2019. december 20-án érkezik meg. Ekkor a Universal Pictures Wicked című filmjével kell majd szembenéznie és a Wonder Woman folytatásával, amely egy héttel korábban nyit a mozikban, így még bőven pörög majd. 

Nem maradt azonban sokáig árván a Star Wars 9 eredeti premierdátuma, ugyanis a Disney gyorsan bejelentette, hogy a Guy Ritchie rendezésében jelenleg is forgó Aladdin megkapja azt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.