Hirdetés

Pletyka: nem fog elkészülni a Boba Fett film

|

Állítólag Jon Favreau sorozata került a középpontba.

Hirdetés

Májusban még úgy hírlett, hogy a Logan: Farkas rendezője, James Mangold fogja levezényelni a karakter önálló filmjét egy Solo-féle mellékszál képében, azonban azóta gyanúsan nagy volt a csend a projekt körül és úgy tűnik, hogy nem véletlenül, mivel vélhetően változtak a prioritások. 

Hirdetés

Több forrás is azt állítja, hogy a Boba Fett spin-offnak lőttek. A Variety és más honlapok forrásai mellett Erick Weber újságíró is ezt állítja, akinek állítólag a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy erősítette meg ezt az információt. Az okok egyszerűek, száz százalékban a Jon Favreau-féle The Mandalorian névre keresztelt élőszereplős Star Wars sorozatra szeretnének koncentrálni, amely a Disney Play streaming szolgáltatásra készülő exkluzív tartalom lesz és hasonló koncepciójú, mint amilyen a Boba Fett film lett volna. Íme Weber tweetje: 

A LucasFilm nemrég úgy döntött, hogy alaposan átgondolják majd a Star Wars franchise jövőjét a 9. rész után, köszönhetően a Solo eredményeinek, ennek az újratervezésnek az első áldozata pedig valószínűleg a Boba Fett projekt lett. Hivatalos közlemény viszont még nem érkezett a kaszálással kapcsolatban, addig viszont kezeljük pletykaként. Ti sajnáljátok, hogy nem fog elkészülni, vagy bőven elégnek tartjátok a The Mandalorian megvalósítását?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.