Hirdetés

Visszavesznek a Star Wars filmek tempójából

|

Nem jönnek már évente az új Star Wars mozik.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter leült beszélgetni Bob Igerrel, a Disney vezérigazgatójával, akivel több fontosabb témáról is társalogtak, de vitathatatlanul a Star Wars magasodott ki mind közül. Ennek egyszerűen az az oka, hogy a stúdiófejes gyakorlatilag megerősítette, hogy nem fognak már évről-évre új Star Wars filmet a piacra dobni.

Hirdetés

"Én döntöttem az időbeosztásról, és így visszatekintve azt gondolom, hogy hibát követtem el - és ez a felelősség csakis engem hárít - azzal, hogy egy kissé túl sokat és túl gyorsan akartam. Számíthattok majd egy apró lassításra, persze ez nem jelenti azt, hogy teljesen leállunk az új filmekkel. Jelenleg döntés előtt állunk. Ki kell találnunk, hogy mi következzen [a IX. epizód után]. Az szinte biztos, hogy jobban átgondoljuk a mértéket és az időzítést."

Érdeklődve várjuk, hogy pontosan hogyan kell elképzelni ezt a lassítást, vajon milyen időközönként fognak új Star Wars filmek érkezni. Az utolsó Jedik és a Solo premierjei között eltelt rövid idő rátette bélyegét utóbbi pénzügyi fogadtatására. Tehát valószínűleg legalább egy év különbség lesz két Star Wars film között a továbbiakban, de nem elképzelhetetlen, hogy akár 1,5-2 évet is hagynak a filmek között.

Kérdéses, hogy mindez miként fog hatni a készülőben lévő Star Wars projektekre? David Benioff és D.B. Weiss, a Trónok harca sorozat alkotói már egy teljesen új Star Wars trilógián dolgoznak, akárcsak Az utolsó Jediket jegyző Rian Johnson is. Ha a Disney mindkét trilógiát el szeretné készíteni, és ne adj isten újabb Star Wars-történetekkel szeretné gazdagítani a messzi-messzi galaxist, akkor azt hiszem legalább újabb 10 évre be vagyunk táblázva Star Wars filmek terén.

Ti örültök annak, hogy a Disney lelassítja a Star Wars filmek áradatát, vagy nem bántátok, hogy ilyen sűrűn válthattatok rájuk jegyet a mozikban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.