Hirdetés

Stephen Lang elsírta magát az Avatar 5 szkriptjét olvasása után

|

A színész szerint a tervezett ötödik rész méltó zárófejezete lesz az Avatar franchise számára.

Hirdetés

Fura belegondolni, hogy forgatókönyvek terén James Cameron Avatar története már szám szerint a negyedik folytatásnál jár, azaz az ötödik Avatar fejezetnél, míg a mozikban továbbra is várat magára a második rész debütálása. Bár a legújabb hírek szerint a várva várt folytatás 2022 decemberében érkezhet a nagyvászonra, Cameronéknak nem sok pihenőidejük marad, hiszen futószalagon kell szállítaniuk a következő kalandokat is.

Hirdetés

A Vaksötét 2 friss előzetese kapcsán kapták mikrofonvégre Stephen Langet, aki persze nem úszhatta meg az interjút az Avatar folytatásokkal kapcsolatos kérdések nélkül. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a színész nem árulhatott el részleteket az új történetekkel kapcsolatban, de szívesen megosztotta azt az érzelmi hullámvölgyet, amin a szkript olvasása közben átesett.

"Amikor befejeztem az utolsó forgatókönyv olvasását, csak sírni tudtam. Egyszerűen gyönyörű volt. Ezzel az utolsó szkripttel egy nagyszerű, eredeti, gyönyörű történetet mesél el Cameron, ami teljesen magával ragadott. Remélem, bízom és hiszem, hogy majd a közönség is hasonlóan fog érezni. Cameron sok mindenben kiváló, de igazán kitűnik abban, ahogy a forgatókönyv oldalait átülteti a forgatásra, ahogy megvalósítja őket. Amit olvasol, azt fogod látni is a filmvásznon, ha nem többet."

Azt már korábban megerősítették, hogy Lang játssza majd a további filmekben is a főgonoszt a Pandorán, úgyhogy az ötödik fejezet végéig nem kell különösebben izgulni a karaktere sorsa miatt.

Ti mit gondoltok, majd 13 év távlatából sikerül majd Cameronnak megismételnie az első Avatar film sikereit?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.