Hirdetés

Jai Courtney szerint nem biztos, hogy elkészül az Öngyilkos Osztag 2

|

A Captain Boomerangot alakító színész beszélt a folytatásról.

Hirdetés

Jó néhány hónappal az Öngyilkos Osztag premierje előtt már bejárta az internetet az a hír, mely szerint a Warner Bros. már tervezi is a folytatást Will Smith és David Ayer rendezővel a fedélzeten, melynek a forgatása 2017 elején indult volna. Azóta azonban kicsit fordult a világ.

Hirdetés

Hiszen bár a film (annak ellenére, hogy Kínában be sem mutatták) a pénztáraknál jól szerepelt (Amerikában 325 millió dollárt, míg világviszonylatban összesen 745 milliót szedett össze, mely a 175 milliós gyártási költséget tekintve siker), a kritikusok egyenesen a földbe döngölték az alkotást, a Rotten Tomatoes-on az összesített kritikák alapján 26%-on áll a film, ami nem csak a rajongóknál, de a készítőknél is kiverte a biztosítékot. Így cseppet sem biztos, hogy elkészül a folytatás. Így gondolja ezt Jai Courtney is, aki egy interjúban mondta el véleményét:

Figyelj, ők (a stúdió) mindig titokban tartják a lapjaikat. Igazából fogalmam sincs, hogy elkészül-e a folytatás, de imádkozom, hogy a válasz igen legyen, mert nem érzem azt, hogy végeztem volna a karakterrel (Captain Boomerang). Nagyon mókás volt őt életre kelteni, minden percét élveztem. Remélem előbb vagy utóbb tényleg elkészül majd a folytatás. Azonban a stúdió jelenleg nagyon elfoglalt, David Ayer ebben a pillanatban is valami mást rendez, de biztos vagyok benne, hogy vannak terveik, csak még semmit nem osztottak meg velem.

A premier óta felreppentek olyan hírek, hogy Joker (Jared Leto) és Captain Boomerang is megkaphatja önálló kalandját, de a Warner Bros.-tól azóta sem megerősítés, sem cáfolat nem érkezett erről. Viszont a stúdió azóta bejelentette, hogy érkezik a Harley Quinn spin-off Margot Robbie főszereplésével, sőt, rajta kívül feltűnik majd a filmben Batgirl és a The Birds of Prey is.

Még áprilisban az a pletyka is járta, hogy a folytatás a legmagasabb, R-es besorolásban készülne el, meglovagolva a Deadpool hatalmas sikerét.  Meglátjuk, bevállalja-e a Warner ezt a felnőttebb, véresebb folytatást. Persze ehhez az is kell, hogy tényleg elkészüljön a 2. rész.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.