Hirdetés

Suicide Squad - eredetileg Steppenwolf lett volna a főgonosz

|

Az első tervek szerint nem a Liga, hanem az Öngyilkos osztag tagjaival ütközött volna meg Steppenwolf.

Hirdetés

Ha valaki emlékszik az Öngyilkos Osztag című filmre, akkor többféle érzelmet is felidézhet magában, de most nem a film ízekre szedésén van a hangsúly, hanem arról a tényről, hogy az Igazság Ligája főgonosza eredetileg Amanda Waller híres csapatával ment volna először szembe, ám ezt a film hangvételének megváltoztatása érdekében hamar elvetették.

Hirdetés

David Ayer, a Suicide Squad rendezője nyilatkozott Twitteren arról, hogy ő eredetileg Steppenwolfot és az anyadobozokat már az Öngyilkos Osztagban behozta volna, de a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala bukása után át kellett gondolni és írni a történetet, mondván, hogy az Osztag első filmjének humorosabbnak és színesebbnek kell lennie, ezért a drámaibb és erősebb ellenfelet meghagyták a Ligának.

Hogy ez jó döntés volt-e, azt maguk a rajongók sem tudják eldönteni, és a két, azóta megjelent film ismeretében úgy tűnik, hogy maga a Warner Bros. stúdió sem. Kapkodó döntéseiknek köszönhetően mind az Öngyilkos Osztagon, mind az Igazság Ligáján látszódnak a nézeteltérések. Reménykedünk benne, hogy az Aquaman, valamint a Shazam! jó kezekbe került és talán James Gunn az Osztag második részével kisimítja a rajongók dühös ráncait.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.