Hirdetés

Súlyos balesetet kell kihevernie Jared Padaleckinek

|

Ezt az Odaátbeli fivére, Jensen Ackles erősítette meg.

Hirdetés

A Jensen Ackles és Jared Padalecki párosnak hétvégén egy Odaát találkozón kellett volna részt vennie, ám végül csak előbbi jelent meg a rajongók legnagyobb döbbenetére. A kezdeti sokk pedig csak utána mélyült tovább, amikor Ackles közölte a közönséggel, hogy Padalecki nem fog megjelenni az eseményen, mivel nemrégiben egy súlyos autóbalesetet szenvedett. Padalecki utasként utazott az autóban, és a baleset utáni képeket látva állítólag úgy jellemezte az egészet, hogy szerencsés, hogy túlélte a karambolt.

Hirdetés

Szerencsére halálos áldozatot nem követelt a baleset, de a közönséget valószínűleg így is sikerült úgy leforrázni, mint ahogy azt kevés Odaát epizód tudott kiváltani. Ackles vallomását követően a közösségi médiaplatformokat elárasztották a #WeLoveYouJaredPadalecki és a #GetWellSoonJared hashtagek.

Öröm az ürömben, hogy láthatóan Ackles és Padalecki kapcsolatát nem sínylette meg a munkahelyi különválás, és továbbra is jó barátokként számíthatnak egymásra. Az Odaát sorozat sztárjai 15 év után hagytak fel a démonvadászattal - Ackles ezt követően a The Boys harmadik évadába csatlakozott Soldier Boyként, míg Padalecki az új Walker, a texasi kopó főszerepét zsebelte be.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.