Hirdetés

Az Igazság Ligája - így kell eltávolítani olcsón Superman bajszát

|

A "bajuszgate" következő fejezete, avagy Henry Cavill még kackiásabb.

Hirdetés

Valószínűleg Henry Cavillé a történelem legdrágább bajsza, de ha az nem is, a filmtörténelemé egészen biztosan. Mindannyian ismerjük a háttérsztorit: Az Igazság Ligája utóforgatásokat igényelt Joss Whedon vezényletével, amelyet az összes színész el is vállalt, viszont Cavill időközben elkezdte forgatni másik filmjét, a Mission: Impossible - Utóhatást, amelyben szerepe szerint bajuszt visel. A Warner Bros. megpróbált egyezkedni a másik stúdióval, viszont a Paramount hallani sem akart az arcszőrzet eltávolításáról, ezt mellesleg a szerződésbe is belefoglalták. Ezért a Warnernek nem maradt más választása, mint utólag, digitálisan eltüntetni a jelenetekről Superman huszárantennáját, csakhogy ez nem sikerült túlságosan ügyesen, emiatt pedig sok rajongó jogosan háborodott fel. 

Hirdetés

Miután már azt hittük, hogy lezárhatjuk a "bajuszgate"-et, újabb fejlemény történt: a DeepFakes Club egyik tagja vásárolt egy 500 dolláros (nagyjából 130 ezer forintos) számítógépet, majd a csapat saját ingyenes szoftverével megtanított egy M.I.-t, hogy távolítsa el Cavill szőrzetét különböző jelenetekről. Az eredmény leginkább a legutolsó, a filmmel összehasonlító felvételen ütközik ki, amelyen tisztán látszik, hogy az olcsó módszerrel eltávolított bajusz hitelesebben néz ki, mint a mozikba került változaté (a Liga költségvetése kb. 300 millió dollár volt): 

Azt muszáj kikötnünk, hogy a videó készítőjének valószínűleg több ideje volt erre a műveletre, mint a készítőknek a gyors iramban zajló utóforgatások alatt, valamint a DVD és Blu-ray változatokon nyilvánvalóan már egy minőségibb munkát láthatunk majd. Ti mit gondoltok erről az egészről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.