Hirdetés

Sylvester Stallone belebegtette a Rocky IV rendezői változatát

|

A legendás színész ígérete szerinte "lenyűgöző" második menetben lesz részünk.

Hirdetés

Stallone a napokban posztolt egy képet az Instragram oldalára, amiben a Rambo V. - Utolsó vér bővített, afféle rendezői vágásán dolgoznak, amit június 30-án láthat majd a nagyközönség az Apple streaming platformján. A színész szerinte ez volt az a verzió, amit mindig is el akartak készíteni, és "sokkal jobb" lesz, mint az eredeti vágás. Hisszük, ha látjuk, mindenesetre nem csak ezt ígérte be a legenda.

Hirdetés

Egy rajongó a hozzászólások között arról érdeklődött, hogy vajon dolgozik-e hasonló kiadáson a Rocky Balboát illetően, mire a színész a hivatalos profilján keresztül azt válaszolta, hogy ilyen nem fog készülni, helyette viszont számíthatunk a Rocky IV rendezői változatára - ami Stallone megfogalmazása szerint lenyűgöző lesz.

A Rocky IV 1985-ben óriásit ment a mozipénztáraknál, világszinten több mint 300 millió dollárt hozott össze Balboa és Ivan Drago gigászi küzdelme - ez a franchise legnagyobb pénzügyi sikere volt egyben. Egy Instagram-komment alapján mi azonban nem vennénk feltétlenül mérget arra, hogy biztosan elkészül a belebegtetett rendezői változat, viszont mindenképp vevők lennénk egy második menetre.

Nektek melyik a kedvenc Rocky-filmetek, akár a Creed-duót is beleértve?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.