Hirdetés

Szavazz: kiket látnál szívesen A feláldozhatók 4-ben?

|

Bár Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger kilépésével egyáltalán nem biztos, hogy valaha is meg fog valósulni A feláldozhatók franchise negyedik része, mindazonáltal mi kíváncsiak vagyunk rá, hogy ti mely akciócsillagokat látnátok szeretettel a folytatásban.

Hirdetés

Bár a harmadik felvonás esetében sokan nehezményezték, hogy a nagy öregek elől - akik miatt a nosztalgiázni vágyók jegyet váltottak - elvették a fiatalok a játékidőt, azért még így sem volt katasztrófának nevezhető és összességében egy ütős trilógiát kaptunk olyan főgonoszokkal, mint Eric Roberts, Jean-Claude Van Damme és Mel Gibson. 

Hirdetés

A három epizód során a széria szívének számító Sylvester Stallonénak sok régi akcióhőst sikerült összeverbuválnia, így többek között együtt termelte a tesztoszteront Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren, Chuck Norris és Jet Li is. De vajon merre viszi Barney Rossékat a jövő? Legutóbb még úgy hírlett, hogy Sly nem kér többet az egészből kreatív nézeteltérések miatt, majd Schwarzenegger is bejelentette, hogy kollégája nélkül rá se számítsanak, noha a producerek továbbra is reménykednek. Amíg nem tisztázódik a helyzet és nem kapunk hivatalos állásfoglalást arról, hogy mi lesz A feláldozhatók 4-gyel, addig csupán találgatni tudunk, éppen ezért vagyunk kíváncsiak a véleményetekre. Az alábbiak közül ti kiket látnátok szívesen a vásznon legközelebb?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.