Hirdetés

Szavazz: te néznél magyar szinkronnal animéket?

|

Mit szólnátok hozzá, ha az olyan japán sikercímek, mint az Attack on Titan, a Fairy Tail, a Tokyo Ghoul és a One-Punch Man szinkronosan is nézhetőek lennének?

Hirdetés

Eszünk ágában sincs kirobbantani egy újabb eredeti nyelv vs. magyar szinkron vitát, túl sok virtuális puska dörrent már el ebben a szubjektív háborúban és az ízlések csataterén úgysem fogja tudni legyőzni egymást egyik fél sem. Ennek ellenére nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy - a VIASAT6-nak köszönhetően - egyre több anime kerül leszinkronizálásra: a Dragon Ball Super a kultusz miatt kihagyhatatlan volt, ám nemrég olyan hírekkel is szembesülhettek a hazai rajongók, miszerint a Tsubasa kapitány és a My Hero Academia is kap magyar változatot (és fogalmunk sincs, hogy mi készül még a háttérben). 

Hirdetés

A múltban voltak már rá próbálkozások, hogy szélesebb körben is megismertessék a hazai nézőkkel az animéket, így például többek között a Fullmetal Alchemistet, a Yu Yu Hakushót vagy éppen a Death Note-ot is élvezhették az anyanyelvükön azok, akiknek elnyerték a tetszését a magyar hangok. Ez pedig azok számára sem jelent hátrányt, akik már japánul végignézték és megszerették az említett szériákat, hiszen bármikor ugyanúgy élvezhetik azt, mindenki megtalálhatja (vagy megtalálhatná) a maga verzióját. Lehetséges, hogy a Dragon Ball, a Tsubasa és a Hősakadémia a leszinkronizált animék reneszánszát jelzik, de az is lehet, hogy hamvába holt próbálkozásról van szó. Ti mit gondoltok, örülnétek neki, ha más népszerű animéket is nézhetnétek magyar szinkronnal?

Ha igen a válasz, akkor kommentben várjuk a tippeket, hogy miket szeretnétek szinkronosan nézni. Ha nem, a válasz, akkor is várjuk a visszajelzést és az indokot, hogy miért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.