Hirdetés

Szavazz: melyik decemberi filmet várod a legjobban?

|

Decemberben lezáródik a Skywalkerek története, Dwayne Johnsonék újra a dzsungelben kalandoznak, Will Smith galambnak áll és a harmadik Netflix film is mozikba kerül. De melyiket várjuk a leginkább?

Hirdetés

Ahogy a 2019-es nagy filmes premiernaptárunkban is figyelemmel követhetitek, a novemberi felhozatal számos különleges premiert tartogatott a mozirajongók számára (mint az Álom doktor, Az aszfalt királyai, Az ír és a Házassági történet), de az év utolsó hónapja sem lesz unalmas. 

Hirdetés

Decemberben mi is láthatjuk majd, ahogy Eddie Redmayne és Felicity Jones a felhők fölé emelkednek (Léghajósok); hozzánk is elér a Snowpiercer rendezőjének új filmje (Élősködők); mozikba kerül a következő magyar vígjáték (Seveled); Dwayne Johnson és társai a következő fokozatra kapcsolnak a dzsungeltúrában (Jumanji: A következő szint); a Blumhouse rémtörténetté varázsolja az ünnepeket (Fekete karácsony); Anthony Hopkins és Jonathan Pryce a vallásról vitatkoznak a Netflix támogatásával (A két pápa); a Skywalker saga végre véget ér (Star Wars: Skywalker kora); Shaun, a bárány ezúttal a természetfelettivel kokettál (Shaun, a bárány és a farmonkívüli); Will Smith és Tom Holland egy animációs filmben állnak kémnek (Kémesítve); Andrew Lloyd Webber világhírű musicalje Hollywoodot is meghódítja (Macskák); a mobilok a fejünkre nőnek (Jexi - Túl okos telefon). Ti melyiket szeretnétek a legjobban látni közülük?

Kommentben várjuk a listátokat, hogy mikre fogtok biztosan beülni a következő hónapban. (A fenti lista csak tájékoztatójellegű, a benne szereplő filmek premierje bármikor változhat.)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.